• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Όροι Χρήσης

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Όροι Χρήσης

1. Περιεχόμενο

Το www.taxidokosmos.gr είναι ένας ιστοχώρος ταξιδιών, όπου παρουσιάζονται προτάσεις για ταξίδια, φωτογραφίες, βίντεο, εικόνες, συμβουλές, προσωπικές μαρτυρίες, πληροφορίες, προσωπικά κείμενα και εμπειρίες με θέμα τα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας, με προτάσεις για αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, εστίαση, μετακίνηση, διασκέδαση, εναλλακτικές ιδέες και πολλά άλλα.

Δεν είναι ταξιδιωτικό γραφείο/πρακτορείο, καθώς οι πληροφορίες που αναρτώνται έχουν καθαρά συμβουλευτικό και ενημερωτικό χαρακτήρα. Για τους παραπάνω λόγους το Τaxidokosmos.gr δεν απαιτεί συνδρομή, δεν επιβάλλει κάποιου είδους μυστικές ή πρόσθετες χρεώσεις και δεν παίρνει προμήθεια από τους τελικούς χρήστες/επισκέπτες. Οι κάθε είδους προτάσεις και τα προτεινόμενα προϊόντα κλείνονται απευθείας από τους αναγνώστες μέσω των links που παρουσιάζονται μέσα στα άρθρα και σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται μέσα σε αυτά.

2. Γενικοί όροι χρήσης

Κάθε επισκέπτης που εισέρχεται, πλοηγείται και χρησιμοποιεί τον ιστότοπό μας, αποδέχεται ανεπιφύλακτα ότι έχει λάβει γνώση και συμφωνεί με τους κάτωθι αναφερόμενους όρους και προϋποθέσεις. Το περιεχόμενο του ενέχει καθαρά προσωπική και μη εμπορική χρήση. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να εκμεταλλευτεί, αντιγράψει, κατεβάσει, παρουσιάσει, αναπαράγει κάθε περιεχόμενο, πληροφορία, λογισμικό, υπηρεσία, σήμα, πατέντα, και ευρεσιτεχνία του Τaxidokosmos.gr για οποιαδήποτε χρήση και σκοπό. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στον ιστότοπο είναι προιόν πνευματικής ιδιοκτησίας του ή έχουν υποστεί την οποιαδήπουε επεξεργασία σύμφωνα με όλες ις νόμιμες διαδικασίες. Δεν  επιθυμούμε τη συναλλαγή με ανηλίκους ή με άτομα χωρίς δικαιοπρακτική ικανότητα, όπως επίσης και με κακόβουλα άτομα. Για το λόγο αυτό διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την πρόσβαση σε όποιον δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις ή για άλλη εύλογη αιτία.

3. Ειδικότεροι όροι χρήσης

Κάθε επισκέπτης/χρήστης έχει δικαίωμα/δυνατότητα να παραθέσει ελεύθερα την εμπειρία, άποψη, κριτική ή τα σχόλιά του συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα με τα σχόλια επισκεπτών/χρηστών, όπου αυτή εμφανίζεται, με χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό, στα πλαίσια δημοσίου διαλόγου και σε καμία περίπτωση εμπορικό ή κακόβουλο. Τα σχόλια αυτά οφείλουν να έχουν πάντα σχέση με το αναρτημένο/συζητούμενο θέμα, και στοχεύουν αποκλειστικά στην ενημέρωση/συμβουλή των υπολοίπων επισκεπτών/χρηστών σχετικά με την άποψη του, την οποία δεν συμμερίζονται απαραίτητα τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας του Τaxidokosmos.gr.

Τα αναρτώμενα σχόλια θα χρησιμοποιηθούν από το Τaxidokosmos.gr κατά την απόλυτη ευχέρεια των διαχειριστών του και δύναται να αναρτηθούν και σε άλλα site ή συνεργαζόμενους ιστοχώρους, χωρίς κανένα δικαίωμα του χρήστη περί πνευματικών δικαιωμάτων, αποζημίωσης κλπ. Δύναται ακόμα και να διαγραφούν ή να προσαρμοστούν, με δικαίωμα του Τaxidokosmos.gr. Ο επισκέπτης/χρήστης με τη καταχώριση της προσωπικής του κριτικής, άποψης ή σχολίων, παρέχει την ανέκκλητη άδεια στο Τaxidokosmos.gr να δημοσιεύσει, να χρησιμοποιήσει και να αναπαράγει την ανάρτηση, διαγράφοντας οποιοδήποτε περιεχόμενο αντίθετο με τους όρους και τους κανόνες του ιστοχώρου. Το ίδιο ισχύει σε περίπτωση που παραβιάζει θεσμικούς ή κοινοτικούς κανόνες, νόμους, πνευματικά δικαιώματα, προσωπικά δικαίωμα ή προσωπικά δεδομένα, καθώς και σε περίπτωση που αυτά τα σχόλια περιέχουν άσεμνο, προσβλητικό, κακοήθες ή προφανώς αναληθές περιεχόμενο.

Το Τaxidokosmos.gr δεν υπέχει καμία ευθύνη εάν το περιεχόμενο των κριτικών και των σχολίων είναι ανακριβές, υπερβολικό, δυσφημιστικό ή ελλιπές, και διατηρεί το δικαίωμα να τα διαγράψει ή να τα τροποποιήσει χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση του επισκέπτη/χρήστη, εάν διαπιστωθεί μεταγενέστερα ανάρμοστο περιεχόμενο ή εάν υποβληθούν παράπονα από τρίτα μνημονευόμενα ή εμπλεκόμενα άτομα.

4. Δεοντολογία και ευθύνη χρηστών

Απαγορεύεται με οποιονδήποτε τρόπο η παρενόχληση τρίτων επισκεπτών/χρηστών, η παραπλάνηση ως προς την προέλευση του περιεχομένου των σχολίων και της ταυτότητας του. Απαγορεύεται η παρενόχληση τρίτων και μη με κάθε τρόπο και η αποστολή διαφημιστικών ή ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Η χρήση του Τaxidokosmos.gr για αθέμιτους ή παράνομους σκοπούς συνεπάγεται ποινικές και αστικές ευθύνες. Το Τaxidokosmos.gr δεν ακολουθεί προληπτικό έλεγχο του περιεχομένου των αναρτήσεων που δημοσιεύονται από τους επισκέπτες/χρήστες κι ως εκ τούτου δεν φέρει για αυτό καμία ευθύνη. Σε ενδεχόμενη περίπτωση που το Τaxidokosmos.gr ενημερωθεί για οποιαδήποτε βλάβη τρίτου ή μη αποδεκτό περιεχόμενο, έχει το δικαίωμα να διαγράψει το περιεχόμενο. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/χρήστης του Τaxidokosmos.gr προκαλέσει ζημία στο ιστότοπο ή στα μεταδοτικά συστήματα, είναι υπεύθυνος για κάθε βλάβη ή ζημία και για τις δαπάνες αποκατάστασης, όπως επίσης είναι υπεύθυνος και για πάσης φύσεως αποζημίωση από την πρόκληση ζημίας ή την προσβολή ή την ηθική βλάβη στο Τaxidokosmos.gr ή/και σε άλλους επισκέπτες/χρήστες. Ακόμη το Τaxidokosmos.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για την τυχόν επαφή και την επικοινωνία ή συναλλαγή μεταξύ των χρηστών/επισκεπτών με τα τρίτα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που διαφημίζονται στο Τaxidokosmos.gr για πώληση αγαθών και παροχή υπηρεσιών. Υποχρεούται ο χρήστης να τηρεί το νόμο, τα ήθη χρήσης και τους όρους του Τaxidokosmos.gr και να μην προβαίνει σε παραλείψεις ή πράξεις ικανές να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία στο Τaxidokosmos.gr ή να θέσουν σε κίνδυνο ή να επηρεάσουν τη λειτουργία και την αξιοπιστία του Τaxidokosmos.gr.

5. Προστασία προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά στοιχεία που καταχωρούνται στο σύστημα του Τaxidokosmos.gr έτσι ώστε να υπάρξει πρόσβαση από τους επισκέπτες/χρήστες και να προβληθούν οι πάροχοι, προστατεύονται βάσει της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας. Ο επισκέπτης/χρήστης υποβάλλοντας τα προσωπικά του στοιχεία στην ειδική φόρμα επικοινωνίας (Subscribe, Mail) τεκμαίρεται αμαχητί ότι παρέχει ανεπιφύλακτα στο Τaxidokosmos.gr τη συγκατάθεσή του, προκειμένου να προβεί στη συλλογή, επεξεργασία και χρήση αυτών και στην προώθηση τους σε άλλους επισκέπτες/χρήστες ή παρόχους ή τρίτους. Ο επισκέπτης/χρήστης επίσης παρέχει άνευ ανταλλάγματος τη δυνατότητα αναδημοσίευσης ή προώθησης των δημοσιεύσεών του στο Τaxidokosmos.gr. Οφείλουν οι επισκέπτες/χρήστες να μην προβαίνουν σε δημοσίευση προσωπικών δεδομένων τρίτων χρηστών χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Το Τaxidokosmos.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν προσωπικά δεδομένα χρηστών και τρίτων τα οποία δημοσιοποιούνται με ή άνευ συγκατάθεσής τους, οι οποίοι παραιτούνται ρητά των δικαιωμάτων τους να προβούν σε αντιρρήσεις. Το Τaxidokosmos.gr δύναται να χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα για προωθητικές ή πληροφοριακές ενέργειες. Σε περίπτωση που δεν επιθυμεί ο χρήστης να λαμβάνει μηνύματα από το Τaxidokosmos.gr, οφείλει να υποβάλει σχετικό αίτημα. 

6. Πνευματική ιδιοκτησία

Το απαιτούμενο λογισμικό για τη λειτουργία του Τaxidokosmos.gr καθώς και τα πνευματικά δικαιώματα (μαζί με τα δικαιώματα αναπαραγωγής) τα οποία αποτελούν το περιεχόμενο του, ανήκουν στο Τaxidokosmos.gr. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα που προκύπτουν από υλικό που δίνεται προς δημοσίευση μέσω του Τaxidokosmos.gr μεταβιβάζεται στον ίδιο τον ιστότοπο, ο οποίος έχει το δικαίωμα να τα χρησιμοποιήσει για κάθε σκοπό και για εμπορικό. Το Τaxidokosmos.gr είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για τη διατήρηση της ιδιοκτησίας όλων των πνευματικών δικαιωμάτων, συμφερόντων και τίτλων που το χαρακτηρίζουν και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αντιγράψει, προωθήσει, δημοσιεύσει, εντάξει, διαφημίσει, χρησιμοποιήσει ή εκμεταλλευτεί με οποιονδήποτε τρόπο το περιεχόμενό του, συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των επισκεπτών/χρηστών. Κάθε περιεχόμενο του site ανήκει αποκλειστικά στο Τaxidokosmos.gr, εκτός εάν αναγράφεται ρητά πως πρόκειται για ιδιοκτησία τρίτου. Ως εκ τούτου, απαγορεύεται οποιαδήποτε μεταφορά, αντιγραφή και γενικά κάθε χρήση ή εκμετάλλευση του περιεχομένου του Τaxidokosmos.gr καθώς και οποιοσδήποτε αποπροσανατολισμός των επισκεπτών.

7. Αποκλεισμός ευθύνης του Τaxidokosmos.gr

Το Τaxidokosmos.gr αδυνατεί να εγγυηθεί σχετικά με την αξιοπιστία, την ακρίβεια, τη σαφήνεια και την ορθότητα των δημοσιευόμενων πληροφοριών και ουδεμία ευθύνη φέρει για αποζημίωση έναντι οποιουδήποτε επισκέπτη/χρήστη ή τρίτου ή παρόχου. Ακολούθως δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ηθική ή περιουσιακή ζημία ή βλάβη χρήστη ή τρίτου ή παρόχου από πράξεις ή/και δημοσιεύσεις των λοιπών επισκεπτών/χρηστών.

8. Λοιποί όροι

Οι όροι του παρόντος θα ερμηνεύονται πάντα σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο και οποιαδήποτε διαφορά θα προκύπτει σε σχέση με τις υπηρεσίες του Τaxidokosmos.gr θα υπάγεται αποκλειστικά στα αρμόδια δικαστήρια της Καβάλας. Το πρωτότυπο ελληνικό κείμενο των παρόντων όρων, δύναται να μεταφραστεί στην αγγλική γλώσσα, όπως επίσης και σε άλλες γλώσσες.Βρίσκουμε καθημερινά τις καλύτερες προσφορές για ταξίδια, κι εσείς κλείνετε μόνοι σας αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, αξιοθέατα και εμπειρίες χωρίς να πληρώνετε μεσάζοντες! Ο πιο έξυπνος τρόπος να ταξιδεύεις οικονομικά!!

Αναχώρηση

taksidia apo athina   taksidia apo thessaloniki

 

 

 

Συνεργάτες

partners

Ακολουθήστε μας

Αεροπορικά Εισιτήρια

Διαμονή

booking

Ενημέρωση Newsletter

Αν θες να μαθαίνεις πρώτος τις πιο hot προσφορές διακοπών και όλα τα ταξιδιωτικά νέα γράψου εδώ:

Newsletter


Αν θες να μαθαίνεις πρώτος τις πιο hot προσφορές διακοπών και όλα τα ταξιδιωτικά νέα γράψου εδώ:

Στηρίξτε την προσπάθειά μας χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους των συνεργατών μας όταν κλείνετε εισιτήρια ή κάνετε άλλες κρατήσεις. Δεν υπάρχει καμία έξτρα χρέωση για εσάς κι έτσι εμείς συνεχίζουμε απρόσκοπτα να σας προσφέρουμε τις φθηνότερες προσφορές για διακοπές και ταξίδια μέσω του TaxidoKosmos.gr. Μοιραζόμαστε το πάθος μας για τα ταξίδια και συνεχώς ανακαλύπτουμε νέες προσφορές και οικονομικές ευκαιρίες ταξιδίων! Μοιραστείτε και εσείς με τη σειρά σας τη σελίδα μας με όλους τους φίλους για να γίνουμε μια μεγάλη παρέα!

 

© 2021 TaxidoKosmos.gr - Οι τιμές που παρουσιάζουμε ενδέχεται να αυξηθούν με την παρέλευση του χρόνου, καθώς οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων αλλά και των ξενοδοχείων αλλάζουν καθημερινά. Γι'αυτό σας προτείνουμε να γραφτείτε στο newsletter και να ενημερώνεστε άμεσα για τα πακέτα μας.
Σχεδίαση και κατασκευή NetSatisfy

travel partners